Wat kan ik voor jou(w bedrijf) betekenen?

Hieronder geef ik toelichting op de vier belangrijkste diensten die ik voor jouw bedrijf uit handen kan nemen. Dat bestaat voor een groot deel uit fotografie en daarnaast uit het schrijven van teksten en ondersteuning bij sociale media of zelfs administratie. 

Het zijn geen losse opdrachten. Het een versterkt het ander. Bij een fotoshoot is het dus zeker mogelijk om portretfoto’s te combineren met actiefoto’s en/of interieurfoto’s. Want als je jouw bedrijf wilt laten zien aan de klant, dan versterkt dit het beeld alleen maar. Jouw gezicht laat zien wie de drijvende kracht is achter het bedrijf. Actiefoto’s maken in één beeld duidelijk wat de klant van jouw bedrijf mag verwachten. Met interieurfoto’s laat je potentiële klanten alvast even binnen kijken, wat de stap om echt eens contact op te nemen of binnen te lopen al weer een stuk kleiner maakt. En met productfoto’s kun je laten zien wat je al gemaakt, geleverd of bereikt hebt voor eerdere klanten. Deze beelden samen, vormen voor een groot deel jouw zakelijke identiteit. En door die goed aan de buitenwereld te laten zien, trek je de klanten die jij graag wilt helpen. 

Samen kijken we waar jij de beelden voor wilt gebruiken in jouw bedrijf en gaan we aan de slag met die beelden die ook daadwerkelijk bij jouw bedrijf passen. Dat alles in een stijl die ook past bij hetgeen wat jij wilt uitstralen en de klanten die jij wilt aantrekken.  En desgewenst kan ik je ook helpen met input voor berichten op sociale media (korte en krachtige tekstjes) of uitgebreidere teksten op de website of een aansprekende mailing. Denk bijvoorbeeld aan informatieve blogs, of juist een artikel in interviewvorm. Zo hoef jij alleen maar in je eigen woorden te vertellen wat je kwijt wilt en verwerk ik het allemaal tot een goed leesbaar artikel waar je klanten blij van worden. 

 

Mijn diensten zijn altijd maatwerk
maar in het kort zijn dit de vier belangrijkste pijlers

Portretten en profielfoto's

Door jezelf te laten zien, geef je je bedrijf letterlijk een gezicht. Met een zakelijke maar toch spontane portretfoto die jou laat zien zoals je bent, geef je een goede eerste indruk weg. Perfect als profielfoto of op je contactpagina, maar ook heel geschikt voor het delen van berichten waarbij je kunt schrijven over wat jij allemaal kunt betekenen voor jou klant. 

Interieur- en productfotografie

Ik fotografeer niet alleen de mensen in het bedrijf, maar ook interieurs en producten. Dit kan zijn voor de verkoop van een huis of producten (webshop). Ook vormen dit soort foto’s een fijne toevoeging op een zakelijke fotoreportage. Als je je klant op de website al even binnen laat kijken in je bedrijf en wat voorbeelden laat zien van producten die je te bieden hebt, dan krijgt je klant een beter beeld van jouw complete bedrijf. Dat werkt drempelverlagend. 

Actiefoto's

Met actiefoto’s laat je aan potentiële klanten meteen zien wat jij doet. Wat kunnen zij van jouw bedrijf verwachten en hoe ziet dat eruit. Geef je klanten een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. Veel klanten vinden het hartstikke interessant om te zien hoe jouw producten tot stand komen of hoe jij je dienstverlening achter de schermen uitvoert en voorbereid. 

Teksten, social media en administratie

Teksten zijn onvermijdelijk als je wat wilt tonen van je bedrijf, producten en/of dienstverlening.  Vind je het lastig om jezelf uit te drukken op papier, stop dan met die worsteling. Ik kan je daar een heleboel werk mee uit handen nemen. Met mijn achtergrond als journalist zet ik jouw verhaal om in een duidelijke en leuke tekst. Ook kan ik je ondersteunen bij je  administratie en sociale media, zodat jij je kunt focussen op waar je echt goed in bent. 

Maatwerk, precies wat jij nodig hebt

Zakelijke dienstverlening is niet samen te vatten in pakketten. Ieder bedrijf is anders en iedereen werkt op zijn eigen manier. Daarom kies ik voor maatwerk. Of je nu één enkele profielfoto nodig hebt voor op je sociale media of je wilt juist een complete zakelijke reportage zodat je de komende tijd genoeg beeldmateriaal hebt om je Facebook en Instagrampagina te vullen. Wil je één tekst om je website wat te vernieuwen of wil je wekelijks hulp bij het onderhouden van je sociale media. Het kan allemaal. 

Grote en kleine opdrachten voer ik uit met evenveel enthousiasme, passie en geduld. Neem contact met me op om jouw wensen te bespreken en om een vrijblijvende offerte aan te vragen. 

Ontspannen op de foto met een professioneel resultaat

Het belangrijkste van een fotoshoot vind ik dat je je op je gemak voelt. Daarom is het belangrijk dat je een fotograaf kiest met wie je een klik hebt. Als jij niet jezelf durft te zijn, zul je ook nooit de foto’s kunnen maken waar jij op z’n mooist op staat. 

Met technieken vanuit Moment Design zorg ik ervoor dat de mensen voor mijn camera ontspannen. En dat werkt ook in een zakelijke setting. Want hoewel je misschien niet overdreven hard lachend op je zakelijke website wilt staan, wil je er ook niet op staan met zo’n overduidelijke foto-glimlach. Je wilt op de foto als de mooiste versie van jezelf. En dat kunnen wij samen bereiken! Doordat wij samen het gesprek aan gaan en ik je laat vertellen over waar jij goed in bent, ga je stralen. Je krijgt een open blik, je rug recht zich en er verschijnt een mooie glimlach op je lippen. En KLIK, dat is het moment waarop ik je vastleg. 

Mijn aanpak binnen de fotografie is een mix van lifestyle en journalistiek. Ik ben geen regisseur, maar ik registreer vooral. Wel geef ik aanwijzingen zodat je je niet ongemakkelijk voelt en zodat we het beste uit een foto kunnen halen.

Teksten waarmee je klanten overtuigt

Ken je dat? Je weet precies wat je wilt vertellen over je bedrijf. Maar als je eenmaal een leeg document voor je hebt, lukt het je niet om de juiste woorden te vinden. Met welke zin kan ik het beste beginnen? En hoe maak ik nu in het kort duidelijk wat ik allemaal doe in mijn bedrijf? 

Goede teksten schrijven is ook een vak apart. Sommige taken liggen je misschien beter dan andere. En je hoeft ook niet alles zelf te doen. Het is oké om de dingen uit handen te geven waar je zelf niet goed in bent, of die je simpelweg niet leuk vindt om te doen. Als journalist ben ik erin getraind om een gesproken tekst om te zetten tot een prettig leesbaar artikel. Waarin de hoofdzaken zich scheiden van de bijzaken en waarin de kernboodschap goed duidelijk wordt. Het kan je een heleboel frustratie schelen als je gewoon aan mij kunt vertellen wat je ongeveer op papier wilt hebben en het mij vervolgens laat uitwerken. En in die tijd kun jij je lekker focussen op de werkzaamheden die jij leuk vindt en waar jij goed in bent!

Wil jij ook overtuigende foto's?

Neem dan vrijblijvend contact met me op, zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen

Schuiven naar boven